6 Oct 2016

Tips voor verveling onderweg :)

Heyhey! Zoals jullie weten ga ik zondag (over 3 dagen dus) op uitwisseling naar Duitsland. We zitten ongeveer 3 uur in de bus, dus dan moet je natuurlijk wel wat te doen hebben! Vandaar dat ik bedacht om een lijstje te maken, vooral voor jullie maar ook een beetje voor mezelf. Hier zijn een paar leuke ideeën voor een lange (auto)rit!

- Maak een playlist met je favoriete muziek, en ga lekker de hele rit jammen! (Als je met z'n 2en luistert, kun je een splitter gebruiken. Deze zijn heel handig en gewoon te koop bij bijvoorbeeld de hema!)

- Vergeet geen powerbank mee te nemen, zodat je een backup hebt als je telefoon leeg raakt

- Als je een broer/zus/vriend/vriendin/ander persoon meehebt, kun je bijvoorbeeld auto-bingo doen. Hierbij schrijf je een paar dingen op je papier die je onderweg kan tegenkomen en wie als eerste alle dingen van zijn lijstje heeft gezien, wint.


- Slapen, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat kun je proberen om te gaan slapen in de auto, zodat je uitgerust op je bestemming aankomt en daar lekker kan gaan genieten.

- Als je 3/4G hebt, kun je dingen doen als musical.ly's maken, appen, mensen spammen op snapchat, eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos hahah,

- Dit is een beetje een kinderachtige, maar wat je ook kunt doen is "1 zin- verhaal" en dat houd in dat iedereen die meedoet om de beurt 1 zin mag bedenken en dat je dan met z'n allen een verhaal maakt.

- Teken of lezen, mits je daar niet wagenziek van wordt.

Hopelijk hadden jullie hier iets aan. Aankomende week komt er dus niks online maar daarna komen mijn vlogs, tot over (iets meer dan) een weekje!


No comments:

Post a Comment