14 Feb 2016

Forever alone day? ~ Lifestyle

Hee lieve mensen!

Valentijnsdag....een dag waarop je extra aandacht besteedt aan je liefje. Tenminste, als je die hebt. Als dat niet het geval is, zit dan niet bij de pakken neer, maar maak zelf je Valentijnsdag leuk! Hier een paar tips als 'Valentinesday' voor jou 'Forever-alone day" is!

1. Je huisdieren
Lekker lang wandelen met je hond, kroelen met je kat of extra knuffelen met je konijn. Je huisdier is toch veel zachter dan een vriendje/vriendin ;) Zo heeft je huisdier ook een leuke dag!

2. Netflix
Geloof me, op dagen zoals dit is Netflix m'n beste vriend. Kies een leuke film of serie uit en kruip lekker in je bed, om er vervolgens niet meer uit te komen!

3. Bak iets
De liefde van de man gaat door de maag, maar die van jou vast ook! Bak een taart of lekkere koekjes, en natuurlijk eet je ze daarna lekker zelf op. Plus: zonder Valentijn hoef je dus ook niet te delen!


4. Treat yourself
Ga extra lang douchen, doe een maskertje op en lak je nagels. Aandacht voor jezelf is ook heel belangrijk, en bovendien is het op z'n tijd heerlijk om zo te ontspannen. Lees ondertussen een tijdschrift en drink wat thee. Dit is toch veel leuker dan Valentijnsdag vieren?

5. Spreek af met andere loners
Je bent echt niet de enige zonder een Valentijn, het is ook helemaal niet erg! Spreek lekker af met een groepje vriendinnen, jullie kunnen samen ook iets van de bovenstaande tips doen!

En vooral,,,,maak je geen zorgen over deze dag. Het is er maar 1 van de 365, en dus niks om over te stressen. Fries before guys!


Have a nice Valentinesday loves! xx Myrthe

No comments:

Post a Comment